Η χολέρα «ενώνει» Ξανθό –Πολάκη! Τι λένε σε κοινή τους δήλωση

ΥΓΕΙΑ Δημιουργία 19/10/17, 16:54

[ad_1]



Δεύτερη φορά ενώνονται Αν.Ξανθός και Π.Πολάκης σε κοινή δήλωσή τους αυτή τη φορά για τη χολέρα απειλώντας με τη δικαιοσύνη την ΠΟΕΔΗΝ.


Το ίδρυμα Στ.Νιάρχος αλλά και τώρα η ΠΟΕΔΗΝ φαίνεται ότι ένωσαν τους δύο Κρητικούς υπουργούς Υγείας Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη, οι οποίοι είναι γνωστό ότι διατηρούν κάκιστες σχέσεις μεταξύ τους.

Μετά τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ ότι στα υπόγεια του Μαιευτήριου “Ελενα” ανιχνεύθηκε το βακτήριο της χολέρας, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας -και μετά το σάλο που ξέσπασε για το τι ισχύει τελικά- προβαίνει σε κοινή δήλωση η οποία είναι η δεύτερη μέσα στα δύο χρόνια της συνύπαρξης των δύο ανδρών.

Με τη δήλωσή τους μάλιστα προειδοποιούν ουσιαστικά ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη για να προστατέχουν τον πληθυσμό από ψευδείς όπως λένε ειδήσεις.

Βέβαια η ΠΟΕΔΗΝ επανήλθε την Πέμπτη δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες σοκ από τα υπόγεια του “Έλενας” αλλά και από τους θαλάμους των ασθενών, που δείχνουν ξεκάθαρα τις συνθήκες που επικρατούν. Δείτε ΕΔΩ τις φωτο αλλά και τις καθησυχαστικές τοποθετήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ: ΚΕΕΛΠΝΟ: Κανένα κρούσμα χολέρας στο μαιευτήριο «Έλενα»

Το υπόγειο του “Έλενα”

Τι λένε οι δύο υπουργοί με κοινή δήλωση

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων ακόμη και από το Σύλλογο των Εργαζομένων του “Έλενας” που είχαν προειδοποιήσει εδώ και καιρό για τις τριτοκοσμικές συνθήκες, Ξανθός και Πολάκης δηλώνουν:

Αυτή η ιστορία με τη “χολέρα” στο Έλενα, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής, της επίδειξης ανωτερότητας και του σεβασμού στα συνδικαλιστικά όργανα που έχει δείξει μέχρι τώρα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ, Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, θα αντιμετωπιστούν δραστικά με ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ”.

Να σημειωθεί πάντως ότι τα τελικά αποτελέσματα των δειγμάτων που εστάλησαν προς έλεγχο από τη Διοίκηση του Μαιευτηρίου Έλενα, αναμένεται να εξαχθούν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου. Διαβάστε ΕΔΩ τις λέει η Διοίκηση: “Σοκ! Χολέρα στα υπόγεια νερά του μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου»! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι”


Αν σου άρεσε κάνε