Το Samsung DeX φέρνει την Linux εμπειρία στο κινητό σου

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 19/10/17, 13:40

[ad_1]

Μετά την αποκάλυψη της νέας γενιάς Bixby 2.0, η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα φέρει την εμπειρία Linux PC στο Samsung DeX.Samsung DeX


H Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα το Samsung Dex ως ένα τρόπο μεταφόρτωσης των κινητών σε πλήρεις desktops ή σταθμούς εργασίας προσαρμόζοντας μια οθόνη, ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο. Το DeX προς το παρόν περιορίζεται στα Galaxy S8 και S8 + καθώς και στα Note 8 προσφέροντας μια εμπειρία γραφείου που τροφοδοτείται από το smartphone σας.


Τώρα, η Samsung θέλει να επεκτείνει τις δυνατότητες του DeX εισάγοντας το “Linux on Galaxy”, μια νέα ιδέα που υπόσχεται να φέρει την εμπειρία του Linux στο κινητό σας. Το Linux στο Galaxy έρχεται με τη μορφή μιας εφαρμογής που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο smartphone σας για να τρέξετε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα που βασίζονται στο Linux.


«Αν και βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση, το Linux on Galaxy είναι μια πρωτοποριακή λύση που θα φέρει την εμπειρία του Linux από υπολογιστή σε κινητό και στη συνέχεια σε μια μεγαλύτερη οθόνη με το Samsung DeX. Τώρα οι προγραμματιστές μπορούν να κωδικοποιήσουν το κινητό τους on-the-go και με το Samsung DeX μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εργασία σε μια μεγαλύτερη οθόνη.» αναφέρει εκπρόσωπος της Samsung.


Με την εφαρμογή Linux on Galaxy, οι προγραμματιστές θα μπορούν να χρησιμοποιούν την αγαπημένη τους διανομή GNU / Linux στις κινητές τους συσκευές. Όταν χρησιμοποιείτε το Samsung DeX με Linux στο Galaxy, μπορείτε επίσης να εκτελείτε εφαρμογές Linux που δεν είναι διαθέσιμες στα smartphones σας, τα οποία διαθέτουν το λειτουργικό σύστημα Android της Google που τροφοδοτείται επίσης από τον πυρήνα του Linux.


Το καλύτερο από όλα, το Samsung Linux στο Galaxy θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιήσουν ένα πλήρως λειτουργικό περιβάλλον ανάπτυξης για να δημιουργήσουν περιεχόμενο σε μια μεγάλη οθόνη και όλα θα τροφοδοτούνται από τις συσκευές Samsung S8 / S8 + ή Note 8.


The post Το Samsung DeX φέρνει την Linux εμπειρία στο κινητό σου appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε