22
ΔΕΚ

Ο Γιάννης Βέκρης προσωρινός πρόεδρος του ΠΑΟ


Ο Γιάννης Βεκρής θα αναλάβει προσωρινά την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός , μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα.  Ειδικότερα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3», έχει γίνει η πρόταση. «Υπάρχει πράγματι η πρόταση να αναλάβω χρέη προέδρου υπηρεσιακά μέχρι να γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων. Περιμένουμε μήπως βρεθεί λύση εκ των έσω. Αν αναλάβω δεν θα είμαι μέχρι το καλοκαίρι απλά μέχρι να γίνει νέα Γ.Σ. που θα γίνει προσπάθεια να είναι μέχρι τις 20/01. Δεν έχω να προτείνω κάτι και να θέσω κάποιον όρο. Ολοι πρέπει να βοηθήσουν. Αδιέξοδο δεν υπάρχει, αλλά είναι δύσκολα.

Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Εγώ κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους μεγαλομετόχους για το τι συμβαίνει ούτε έχω κάνει ούτε θα κάνω. Εμείς ως διοίκηση θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα την βοηθήσουμε. Ολοι όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό να δώσουμε την αγάπη μας με θετική μορφή και τίποτα παραπάνω.»

Αναφορικά με το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα:

«Ελπίζω στον β` γύρο να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα. Εχουμε καλύψει και μεγαλύτερες διαφορές από το +5 επί Μαλεζάνι και Μαρκαριάν. Εχουμε καλές μονάδες και περιμένουμε επιτέλους να αποδώσουν. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη φετινή σεζόν να χαθεί. Δουλεύουμε και για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τις ερχόμενες. Υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. η οποία θα ακολουθηθεί. Αν κρίνουν οι τρεις, Φρέιτας, Αντωνίου, Φερέιρα ότι χρειαζόμαστε μεταγραφές, θα ενισχυθεί η ομάδα.»
Produced by