07
ΔΕΚ

ΡΕΑ: Νέα Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στα Νότια προάστια


Ανοίγει τις πύλες της την ερχόμενη Δευτέρα, μια νέα σύγχρονη ιδιωτική Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική, στο Δέλτα Φαλήρου, που θα διοικείται από πολυμετοχικό σχήμα, 450 γιατρών.

Η "ΡΕΑ" Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών των κατοίκων των Ν/Δ προαστίων . Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κλινικής Ευστάθιο Τσαλίκη "το 50% του ελληνικού πληθυσμού γεννιέται στο Δήμο Αμαρουσίου". Η "ΡΕΑ" έρχεται να αλλάξει αυτά τα δεδομένα στην Μαιευτική αγορά.

Ο κ. Τσαλίκης σε σημερινή συνέντευξη Τύπου σημείωσε ότι η νέα Κλινική δυναμικότητας 200 κλινών, έχει σύγχρονες υποδομές και εξοπλισμό και στηρίζεται στο "ιατροκεντρικό μοντέλο λειτουργίας", στοχεύοντας στην "παροχή άριστων υπηρεσιών με λογικό κόστος". Θα εφαρμοστεί "κλειστό πακέτο νοσηλείας" ανέφερε ο κ. Τσαλίκης (καισαρική, φυσιολογικό τοκετό και γυναικολογικές εξετάσεις) ενώ σε περίπτωση επιπλοκής, το πρόσθετο κόστος που θα προκύψει θα απορροφάται από το ίδιο το μαιευτήριο.

Η κλινική είναι συνολικής έκτασης 24.000 τ.μ., έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με διεθνή πρότυπα και είναι δυναμικότητας 200 κλινών. Είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που προσφέρουν διαγνωστική ακρίβεια, υψηλά επίπεδα ασφάλειας για τον ασθενή και μικρότερη διάρκεια νοσηλείας.

Η ΡΕΑ ακολουθεί σύγχρονη αντίληψη για τη φροντίδα της γυναίκας παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως συμβουλές διατροφής, σεμινάρια για το μητρικό θηλασμό, τη φροντίδα και την ασφάλεια του μωρού, καθώς επίσης και λειτουργία 24ωρης γραμμής επικοινωνίας και παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Η επένδυση ανέρχεται σε 120 εκ. ευρώ. Υπολογίζεται ότι θα υπάρχουν 10.000-11.000 γεννήσεις ετησίως, οδηγώντας σε ταχύτερη απόσβεση.

Οι μέτοχοι του Ρέα είναι 450 μαιευτήρες-γυναικολόγοι οι οποίοι στην πλειοψηφία τους κατέχουν μέχρι το 1% του μετοχικού κεφαλαίου και μόνο λίγοι παλιοί μέτοχοι διατηρούν μεγαλύτερο ποσοστό έχοντας αυξήσει τη συμμετοχή τους σε προηγούμενες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου). Επίσης υπάρχουν άλλοι 450 συνεργαζόμενοι γιατροί.
Produced by