22
ΔΕΚ

Χωρίς κεντρικό δελτίο ειδήσεων σήμερα και αύριο το «ALTER»


Χωρίς κεντρικό δελτίο ειδήσεων έμεινε απόψε, και θα μείνει και αύριο, ο τηλεοπτικός σταθμός «ALTER», λόγω στάσεων εργασίας, που κήρυξαν τα διοικητικά συμβούλια των ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών), ΕΠΗΕΑ (Ένωση Προσωπικού) και ΕΤΙΤΑ (Ένωση τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης).

Οι στάσεις εργασίας, που είναι κυλιόμενες, ξεκίνησαν σήμερα στις 5 το απόγευμα (έως τις 9 το βράδυ) και θα ακολουθήσουν αύριο, Πέμπτη, τις ώρες 08.00-12.00 και 18.00-23.00.

Σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το θέμα αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ μπροστά στην παράνομη, αντεργατική και όλως αντισυμβατική συμπεριφορά της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού « ALTER », που οφείλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων του μηνός Νοεμβρίου και μέρους του μηνός Οκτωβρίου, αποφάσισαν να κηρύξουν κυλιόμενες στάσεις εργασίας των δημοσιογράφων, του διοικητικού προσωπικού και των τεχνικών, που εργάζονται στον σταθμό από ώρα 17.00-21.00 της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου 2010, από 08.00-12.00 της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2010 και από 18.00-23.00 της ίδιας μέρας.

Ζητώντας

Την άμεση καταβολή των οφειλομένων αποδοχών στους συναδέλφους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς και

Να εφαρμοστούν στο σύνολο των εργαζομένων οι ΣΣΕ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στο σταθμό να μετάσχουν μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις».

Produced by