23
ΔΕΚ

Ανάπαυλα από τις απεργίες


Μικρή παύση στο απεργιακό μπαράζ σημειώνεται σήμερα, με τους αθηναίους να αισθάνονται έστω και μερικώς ανακουφισμένοι και τον εμπορικό κόσμο να περιμένει τις ημέρες αυτές ως μάννα εξ ουρανού.


Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις του εμπορικού κόσμου για την προσωρινή παύση των απεργιών. Τα λεωφορεία θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ το μετρό , ο ηλεκτρικός και το τραμ από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Την Παρασκευή, παραμονή Χριστουγέννων, όλα τα μέσα μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά, εκτός από τα λεωφορεία τις μεσημεριανές ώρες, λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.

Τα καταστήματα σήμερα, θα είναι ανοικτά μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ την Παρασκευή (παραμονή Χριστουγέννων) θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Την αγωνία του εμπορικού κόσμου για τις επιπτώσεις της απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς αυτή την περίοδο μετέφεραν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με ανακοινώσεις τους ζητώντας και αυτοί την αναστολή των κινητοποιήσεων.

Produced by