05
ΙΑΝ

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μεταφοράς


Σε αναστολή των κινητοποιήσεών τους, με τη μορφή της 24ωρης απεργίας, προχώρησαν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μετά τη σκληρή στάση που τήρησε το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το οποίο έδωσε εντολές στις διοικήσεις των επιχειρήσεων να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη, ζητώντας να κηρυχθούν παράνομες και καταχρηστικές οι κινητοποιήσεις .

Οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο αποφάσισαν να αναστείλουν την εξαγγελθείσα για σήμερα 24ωρη απεργία και αντ΄ αυτής θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Τις ίδιες ώρες έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, ενώ τα τρόλεϊ θα κινηθούν κανονικά. Κανονικά επίσης θα κινηθεί την Τετάρτη ο Προαστιακός.

Δεν θα κινηθεί την Τετάρτη κανονικά το Μετρό , καθώς επήλθε διάσταση απόψεων μεταξύ των σωματείων των εργαζομένων. Το Σωματείο των Ηλεκτροδηγών ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, γεγονός που σημαίνει ότι για τις ώρες αυτές οι συρμοί του Μετρό θα ακινητοποιηθούν.

Produced by