12
ΙΑΝ

Χίλιες κάρτες ελευθέρας διέλευσης από τα διόδια στους κατοίκους της Στυλίδας


Χίλιες κάρτες ελευθέρας διέλευσης από τα διόδια της Πελασγίας θα δοθούν στους κατοίκους του δήμου Στυλίδας και της ευρύτερης περιοχής, έπειτα από συμφωνία του Υπουργείου Υποδομών με την κοινοπραξία "Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίο". Παράλληλα, θα λειτουργήσει και το παράπλευρο δίκτυο.

Κρατούμενος στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας παρέμεινε όλο το βράδυ ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, καθώς η εντολή που δόθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας, κ. Θεολογίτη, είναι να γίνει η προσαγωγή του στον εισαγγελέα σήμερα το πρωί.

Ο Απ. Γκλέτσος συνελήφθη για το άνοιγμα του παράδρομου στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, στο ύψος των διοδίων της Πελασγίας.

Κύκλοι του Υπουργείου Υποδομών, σε σχέση με τη σύλληψη του κ. Γκλέτσου, δήλωναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν είναι θέμα του Υπουργείου η σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας, αλλά οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν από μόνες τους.

Να παραμείνουν κλειστά αύριο τα καταστήματα στο δήμο Στυλίδας, όπως επίσης να μείνουν κλειστές και οι δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο της Στυλίδας σε έκτακτη συνεδρίασή του, καταδικάζοντας ομόφωνα τη σύλληψη του δημάρχου Απ. Γκλέτσου.

Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο κατευθύνεται στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας όπου θα επιδώσει το σχετικό ψήφισμα για να διαμαρτυρηθεί για την κράτηση του κ. Γκλέτσου, ενώ συγκροτήθηκε και ειδική πενταμελής επιτροπή η οποία θα διαχειρίζεται το θέμα.

Τέλος, αποφάσισαν σήμερα να παραβρεθούν στα δικαστήρια της Λαμίας την ώρα που θα γίνει η προσαγωγή του δημάρχου της Στυλίδας. Τη διαμαρτυρία τους για το θέμα έχουν εκφράσει με ψηφίσματά τους και πολλοί φορείς της Στυλίδας και της Φθιώτιδας.

Produced by