13
ΙΑΝ

Α.Λοβέρδος: Επισκέφθηκε σήμερα τα νοσοκομεία της Λάρισας


Αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Λάρισα πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είχε επαφές με τις διοικήσεις του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου και της Ιατρικής Σχολής της πόλης, ενώ έκανε ελέγχους στα λογιστήρια των νοσοκομείων.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι αύριο συναντάται με τη διοίκηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και κλείνει, έτσι, και η διαβούλευση για το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος, ενόψει και της κατάθεσης στη Βουλή σχετικού νομοσχεδίου την ερχόμενη Τετάρτη. Ανέφερε επίσης ότι στο ίδιο πολυνομοσχέδιο θα υπάρξουν και διαφοροποίησεις όσον αφορά τις ρυθμίσεις για τις εφημερίες στα νοσοκομεία της περιφέρειας.

Εξάλλου, αναφερόμενος στο θέμα των μέτρων για το κάπνισμα, ο υπουργός είπε ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς και θα έχει το σχετικό πόρισμα την επόμενη εβδομάδα.

Σχετικά με τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας και τη φημολογία που υπήρξε περί συγχώνευσής τους ο κ. Λοβέρδος διευκρίνησε ότι δεν υπάρχει θέμα συγχώνευσης, ενώ σχολιάζοντας θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με προμήθειες για υλικά τα προηγούμενα χρόνια από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας τόνισε ότι είναι ενήμερος και έχουν γίνει όλες οι διαδικασίες που ο νόμος προβλέπει.

Produced by