14
ΙΑΝ

Εθιμοτυπική συνάντηση Σκανδαλίδη – Κασαπίδη για τα αγροτικά


Με το νέο υπεύθυνο τομεάρχη Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Κοζάνης, Γεώργιο Κασαπίδη, συναντήθηκε την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης , ύστερα από πρωτοβουλία του υπουργού, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Κασαπίδη για τα προβλήματα του αγροτικού χώρου και τον κυβερνητικό προγραμματισμό αντιμετώπισής τους.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε ότι η αγροτική πολιτική είναι υπόθεση εθνική και ότι δεν νοείται έξοδος από την οικονομική κρίση της χώρας, χωρίς ανάπτυξη της ελληνική γεωργίας. Παράλληλα, ο υπουργός επανέλαβε ότι η πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ προετοιμάζει τη χώρα για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και προωθεί άμεσα νομοθετική ρύθμιση για την εξυγίανση του συνεταιριστικού κινήματος.

Από την πλευρά του, ο κ. Κασαπίδης μετέφερε στον υπουργό τις ανησυχίες του αγροτικού κόσμου για τις μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώνονται στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων της ελληνικής γεωργίας και ιδιαίτερα των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης. Ο ίδιος σχολίασε ότι η Νέα Δημοκρατία θα ασκήσει αυστηρή κριτική στο κυβερνητικό έργο, ενώ θα συμβάλλει αποφασιστικά και στο διάλογο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανακούφιση των Ελλήνων αγροτών.
Produced by