18
ΙΑΝ

ΟΣΕ: Ματαιώσεις δρομολογίων, λόγω της 48ωης απεργίας στις 19/1 και 20/1


Δεκάδες δρομολόγια , συμπεριλαμβανομένων και του διεθνούς δικτύου, του ΟΣΕ ματαιώνονται το προσεχές διήμερο, καθώς οι συρμοί του Οργανισμού θα μείνουν ακινητοποιημένοι, εξαιτίας της 48ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης για τις 19 & 20 Ιανουαρίου.

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία αύριο και μεθαύριο, ημέρες της απεργίας, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα απολύτως δρομολόγιο των τρένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού, καθώς και των λεωφορείων που καλύπτουν την απόσταση Πάτρα-Κιάτο. Επίσης καταργούνται τα διεθνή δρομολόγια 334, 335, 336, 337, 460, 461, στην ελληνική διαδρομή τους, αλλά οι επιβάτες τους θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με λεωφορεία.

Επειδή η απεργία αρχίζει απόψε τα μεσάνυχτα καταργούνται επίσης σήμερα, περίπου 30 δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού, καθώς η απεργία θα έβρισκε τα τρένα εν μέσω της διαδρομής. Το ίδιο ισχύει και για ορισμένα δρομολόγια που επρόκειτο να αναχωρήσουν την Παρασκευή. Για το λόγο αυτό καλό θα είναι το επιβατικό κοινό να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του ΟΣΕ για να ενημερώνεται.

Produced by