31
ΙΑΝ

Απο αύριο τα νέα κόμιστρα για αεροδρόμιο- κέντρο


Νέα κόμιστρα στα ταξί για τις μετακινήσεις προς και από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό ή αφετηρία εντός του δακτυλίου της Αθήνας, τίθενται σε ισχύ από σήμερα, με απόφαση του υπουργείου Υποδομών.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού Μεταφορών και Δικτύων Σπύρου Βούγια καθορίζεται στο ποσό των 35 ευρώ για τις ώρες 05.00 – 24.00 (μονή ταρίφα) και 50 ευρώ για τις ώρες 00.00 – 05.00 (διπλή ταρίφα). Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., το δικαίωμα εκκίνησης (πτώση σημαίας), τα πρόσθετα του αεροδρομίου και των αποσκευών και τα διόδια της Αττικής Οδού.

Να σημειωθεί ότι ο δακτύλιος σχηματίζεται από τις λεωφόρους και οδούς Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπύρου Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Α. Φραντζή – Λ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός, Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Αλεξάνδρας


Σε περίπτωση που η ώρα εκκίνησης και λήξης της διαδρομής είναι νωρίτερα ή αργότερα από τις 05.00 ή τις 24.00, τότε η τιμή καθορίζεται από την ώρα άφιξης στον προορισμό.
Produced by