03
ΦΕΒ

Η αυριανή πρόγνωση του καιρού


 Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 04/02/2011

Γενικά χαρακτηριστικά - προειδοποιήσεις

στα κεντρικά και νότια βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν. Θυελλώδεις άνεμοι στα ανατολικά πελάγη 8 και τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις το πρωί στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.

Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 στα ανατολικά τοπικά έως 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: από μείον 5 (-5) έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 4 βαθμούς Κελσίου.Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά κυρίως της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από μηδέν (0) έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο έως 8 βαθμούς Κελσίου.Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Τα φαινόμενα στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους έντονα. Από το μεσημέρι βαθμιαία βελτίωση.

Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 6 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: από μείον 2 (-2) έως 09 βαθμούς Κελσίου.Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Τα φαινόμενα στις βόρειες Κυκλάδες κατά τόπους θα είναι ισχυρά, γρήγορα όμως θα ασθενήσουν.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και στα δυτικά πρόσκαιρα 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τη Χίο και νοτιότερα θα είναι κατά τόπους έντονα, από το μεσημέρι όμως και από τα βόρεια σταδιακά θα ασθενήσουν.

Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο το πρωί 9 μποφόρ και στα νότια νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.Τοπικές προγνώσεις

Αττική

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Αττικής. Τα φαινόμενα το πρωί θα είναι έντονα κυρίως στα βορειοανατολικά του νομού, από το μεσημέρι όμως σταδιακά θα ασθενήσουν.

Άνεμοι: βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από μηδέν (0) έως 8 βαθμούς Κελσίου.


Produced by