04
ΦΕΒ

Χάος στην Αττική από την κακοκαιρία


Εκατοντάδες κλήσεις για πλημμύρες και διακοπές κυκλοφορίας συνθέτουν την εικόνα των προβλημάτων από την κακοκαιρία στην Αττική.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, από χθες παραμένουν κλειστοί, λόγω συγκέντρωσης υδάτων, η λεωφόρος Αρίων στην Αρτέμιδα, από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος, και η οδός Αγίου Χριστοφόρου στον οικισμό Πετμεζά, στα Σπάτα, ενώ επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη διασταύρωση Μαραθώνος και Αγίας Κυριακής στο Πικέρμι, και στην επαρχιακή οδό Μαρκόπουλου-Καλάμου από τη γέφυρα Σώτου.

Μόνο από την αριστερή λωρίδα κινούνται τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Χαλυβουργικής.

Επίσης, λόγω χιονόπτωσης, είναι κλειστή η λεωφόρος Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω, και η παλιά εθνική οδός Ελευσίνας-Θήβας μόνο για τα βαρέα οχήματα, από το τέταρτο χλμ έως τη Βοιωτία. Τα αυτοκίνητα στο τμήμα αυτό, κινούνται με δυσχέρεια.

Μέχρι πριν από λίγη ώρα, η πυροσβεστική είχε δεχθεί, συνολικά από χθες, περίπου 420 κλήσεις για πλημμύρες και για κοπές δέντρων σε όλο το λεκανοπέδιο. Τριάντα έξι συνεργεία με 80 πυροσβέστες βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο και επεμβαίνουν στα σημεία που δέχονται κλήσεις για προβλήματα.

Produced by