06
ΦΕΒ

Η "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή του παγιδευμένου δέματος στον υπουργό Δικαιοσύνης


Η οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή του παγιδευμένου δέματος,  στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου.

Το κείμενο της αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Athens.indymedia.org.

Στη προκήρυξη τα μέλη της οργάνωσης αναφέρουν ότι η ενέργεια αποτελούσε: " Την πιο ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης στον αγώνα των μελών του πυρήνα φυλακής της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και στους αξιοπρεπείς συντρόφους στείλαμε εμπρηστικό-πακέτο στον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την άρνηση του ενός εκ των δύο απαιτήσεων των συντρόφων για τη μαγνητοφώνηση των πρακτικών της δίκης".

Στη συνέχεια αναφέρουν χαρακτηριστικά: ''Δεν θα απαντήσουμε στα ψέματά του όσον αφορά την ποσότητα δήθεν ισχυρής εκρηκτικής ύλης που ξεστόμισε για λόγους επικοινωνιακής πολιτικής ώστε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως θύμα. Θα αρκεστούμε να επαναλάβουμε ότι τα μέτρα προφύλαξης ήταν ίδια με αυτά των προηγούμενων 14 πακέτων ώστε να μην τραυματιστεί κάποιος άσχετος".

Στην προκήρυξη γίνεται επίσης, αναφορά για το θέμα της Νομικής, ενώ σημαντικό είναι ότι ανακοινώνουν πως θα συμμετέχουν επίσημα, πλέον, στο "Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο- Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία".

Τέλος, οι τρομοκράτες χαρακτηρίζουν ως πολιτικό στρατοδικείο το δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού
.
Produced by