07
ΦΕΒ

Στάση εργασίας αύριο σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ


Ακινητοποιημένοι για πάνω από 4 ώρες θα μείνουν αύριο οι συρμοί του Μετρό , του Τραμ και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, προκειμένου οι εργαζόμενοι στα τρία αυτά Μέσα Σταθερής Τροχιάς να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ η στάση εργασίας στο Τραμ θα αρχίζει στις 12 και θα τελειώσει στις 4 το απόγευμα.

Περίπου μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά τις προγραμματισμένες στάσεις εργασίας, τα συγκεκριμένα μέσα δεν θα λειτουργούν, καθώς χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι να μπουν και να βγουν από τα αμαξοστάσια.

Νωρίτερα μεταδίδαμε:


Νέα ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό σήμερα, καθώς οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ (λεωφορεία) πραγματοποιούν πεντάωρη στάση εργασίας.

Συγκεκριμένα, τα μπλε λεωφορεία θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου οι εργαζόμενοι να πραγματοποιήσουν τη γενική τους συνέλευση, στην οποία θα εξετάσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την κατάθεση του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες στη Βουλή και να αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.Produced by