25
ΦΕΒ

Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας στο Παρίσι


Την 1η Μαρτίου ξεκινά το 1ο Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας στην Γαλλία . Πρόκειται για πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας στην οποία συμμετέχουν ενεργά τέσσερεις περιοχές της χώρας (Κέρκυρα, Κρήτη , Ρόδος, προ του Άθω περιοχή και ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, για διάστημα πέντε εβδομάδων, από 1-31 Μαρτίου, οι ελληνικές συνταγές που θα προτείνουν οι Έλληνες σεφ και σε συνεργασία με τη γνωστή τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γαλλία σεφ Ντίνα Νικολάου θα ενσωματωθούν στο μενού γαλλικών και ελληνικών επώνυμων εστιατορίων που συμμετέχουν στην εκδήλωση του φεστιβάλ γαστρονομίας. Οι ελληνικές συνταγές θα αποτελούν και το μενού των δύο εστιατορίων της ΟΥΝΕΣΚΟ και για διάστημα μιας εβδομάδας κατά τη διάρκεια του μήνα ελληνικής γαστρονομίας.
Produced by