21
ΙΑΝ

Πειθαρχική Επιτροπή Football League: Δύο αγώνες χωρίς θεατές ο Ιωνικός και έναν ο Παναιτωλικός


 Ο Ιωνικός θα δώσει χωρίς την παρουσία θεατών τους δύο επόμενους εντός έδρας αγώνες του (με Εθνικό Αστέρα για την 20η αγωνιστική και Πανθρακικό για την 22η), σύμφωνα με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, για επεισόδια οπαδών του στις αναμετρήσεις με Παναιτωλικό και Τρίκαλα. Ακόμη, τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 31.500 ευρώ συνολικά (15.750 για κάθε αγώνα).

Παράλληλα, με ποινή "κεκλεισμένων των θυρών" για μια αγωνιστική και με πρόστιμο 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε και ο Παναιτωλικός , για τα επεισόδια οπαδών του στον αγώνα με τον Ιωνικό.


Επίσης, η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε και τα εξής πρόστιμα:

- Στην ΠΑΕ Τρίκαλα 1.000 ευρώ για τη συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα με τον Πιερικό.

- Στην ΠΑΕ Καλλονή ΑΕΛ 5.000 ευρώ, ενώ επέβαλε στον εκπρόσωπο της Γ.Μπαλλή πρόστιμο 2.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα, για τον αγώνα με Δόξα Κρανούλας.

Ταυτόχρονα, η Πειθαρχική Επιτροπή δέχθηκε ότι ο αγώνας Αίας Σαλαμίνας - Κεραυνός Κερατέας δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων. Ετσι, κατακύρωσε την αναμέτρηση υπέρ του Αίαντα Σαλαμίνας με τέρματα 3-0. Ακόμη, επέβαλε στον Κεραυνό Κερατέας πρόστιμο 5.000 ευρώ. Ακόμη, απάλλαξε την Κόρινθο και τον προπονητή της Νίκο Κουρμπανά για τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο.

Οσον αφορά στην εκδίκαση των υποθέσεων που αφορούν στους αγώνες Βέροιας - Δόξας Δράμας, Φωκικού - Τυρνάβου, Εορδαϊκού με Καλλονή ΑΕΛ, Μ.Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών και Πόντιους Κατερίνης, Μακεδονικού με Αετό Σκύδρας, Νίκης Βόλου με Μακεδονικό, Τύρναβο και Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, Φωκικού με Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Επανωμής με Καλλονή και Παναιγιάλειου με Χανιά αναβλήθηκαν για την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.
Produced by