30
ΝΟΕ

Στους 24 οι ανεξάρτητοι βουλευτές μετά και την αποχώρηση Μελά από τους ΑΝΕΛ


(upd)Τους 24 βουλευτές απαριθμούν συνολικά οι ανεξάρτητοι βουλευτές μετά την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Παναγιώτη Μελά, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Σημειώνεται ότι ο κ. Μελάς είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γεγονός που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Μελά, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μένουν πλέον με 12 βουλευτές.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι πλέον 16 που έχουν ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών και 8 ακόμη είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές που δεν έχουν ενταχθεί σε κάποια κοινοβουλευτική ομάδα. Σύνολο 24 βουλευτές.

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Μελά έρχεται μετά τη δημόσια δήλωσή του ότι θα πράξει κατά συνείδηση στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την αντίδραση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.

Ο ίδιος ο κ. Μελάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πριν από λίγο απέδωσε την απόφασή του στις «αισχρότητες», κατά δήλωσή του, με τις οποίες αντιμετωπίστηκε η δημόσια τοποθέτησή του για το ζήτημα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας και συνδέει τη στάση του με τις δηλώσεις της κ. Ξουλίδου.

 

Produced by