08
ΔΕΚ

Xrimaonline: Ιστοσελίδα για την οικονομία και την πολιτική


Η Εβδομαδιαία Οικονομική και Πολιτική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ ΤΡΙΤΗ μετά από ένα χρόνο διαδικτυακής παρουσίας, προχώρησε στην αναβάθμιση της ηλεκτρονικής της έκδοσης xrimaonline.gr.

Στόχος η έγκυρη άμεση και αντικειμενική ενημέρωση από την έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών για χρηματοοικονομικά θέματα.

Το περιεχόμενο του xrimaonline.gr, πέρα από την πλήρη παρουσίαση της ελληνικής και διεθνούς οικονομικής και πολιτικής επικαιρότητας, περιλαμβάνει τις εξής ενότητες :

Ειδησεογραφία : Περιέχει όλες τις ειδήσεις της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σοφοκλέους : Χρηματιστηριακό σχόλιο για τη συνεδρίαση του ελληνικού χρηματιστηρίου και όλες τις ειδήσεις που αφορούν το Χ.Α.Α.

Επιχειρήσεις : Ειδήσεις και ανακοινώσεις που αφορούν τις εισηγμένες εταιρείες αλλά και γενικότερα τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Αναλύσεις : Εκθέσεις ξένων επενδυτικών οίκων για τις ελληνικές εισηγμένες εταιρείες, το χρηματιστήριο και την οικονομία.

Διεθνή : Διεθνείς οικονομικές, πολιτικές, χρηματιστηριακές ειδήσεις.

Άρθρα : Άρθρα πολιτικών, οικονομικών και χρηματιστηριακών παραγόντων για διάφορους τομείς της ελληνικής πραγματικότητας.

Τράπεζες : Όλες ειδήσεις που αφορούν τις ελληνικές τράπεζες. Τα οικονομικά τους μεγέθη, τη στρατηγική τους, τα προϊόντα τους.

Πολιτική : Ειδήσεις που αποτυπώνουν όσα διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Επιπλέον θα βρείτε θέματα που αφορούν : Το Αυτοκίνητο, τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον , τον Αθλητισμό, Συνεντεύξεις προσώπων επικαιρότητας, Παραπολιτικά και Μedia.

Το xrimaonline.gr αποτελεί όχημα επικοινωνίας για την προβολή της Εταιρίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Produced by