25
ΟΚΤ

Χίλαρι - Τραμπ: Στο "μάτι του προεκλογικού κυκλώνα" η Μοσούλη


Κατά του Ντόλαλτ Τραμπ αναφέρεται για μια ακόμα φορά η Χίλαρι Κλίντον, αυτή τη φορά με αφορμή τη μάχη της Μοσούλης που φαίνεται να "ανεβαίνει" ψηλά στην ατζέντα της προεκλογικής μάχης στις ΗΠΑ πριν από τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

"Ανακοινώνει την ήττα, πριν καν από την έναρξη της μάχης. Αποδεικνύει στον κόσμο τι σημαίνει να έχεις έναν αρχιστράτηγο που δεν έχει τα κατάλληλα προσόντα για να ηγείται των ενόπλων δυνάμεων", δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλίντον στη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Νιου Χάμσαϊρ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter την Κυριακή, ο Τραμπ είχε γράψει: "Η επίθεση στη Μοσούλη εξελίσσεται σε ολική καταστροφή. Τους δώσαμε τόσους μήνες για να προετοιμαστούν. Οι ΗΠΑ φαίνονται τόσο ανόητες".

Ο Τραμπ επανέλαβε την ίδια θέση κατά τη χθεσινή προεκλογική του εξόρμηση στη Φλόριντα. "Τώρα καθυστερούμε στη Μοσούλη. Ο εχθρός είναι πιο σκληρός απ' ό,τι αρχικά νόμιζαν. Είχαν στη διάθεσή τους αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Γιατί έπρεπε να τους πούμε ότι θα τους επιτεθούμε;" αναρωτήθηκε.

Produced by