25
ΝΟΕ

Intralot: Σημαντικές διακρίσεις για τον ΌμιλοΗ INTRALOT βραβεύεται ως "Lottery Operator 2010"

Η INTRALOT Interactive στη λίστα Power50 του κλάδου των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών.

Η INTRALOT, ως αποτέλεσμα των πολυάριθμων επιχειρηματικών επιτυχιών της σε όλον τον κόσμο, έλαβε τη διάκριση "Lottery Operator 2010" στην τελετή απονομής των σημαντικότερων βραβείων του κλάδου που διοργανώνει το περιοδικό E-Gaming Review και πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου στο Λονδίνο. Αυτό το βραβείο αντικατοπτρίζει τα επιτεύγματα της INTRALOT στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, όπου η εταιρεία έχει επιδείξει πρωτοποριακά προϊόντα και τεχνολογία, ηγεσία και καινοτομία.

Η INTRALOT έχει αναπτύξει δραστηριότητες διαχείρισης λοταριών σε πολλές χώρες σε όλον τον κόσμο πάντα σύμφωνα με τις αρχές της υπεύθυνης συμμετοχής σε τυχερά παιχνίδια. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία και την τεχνογνωσία στη διαχείριση λοταριών, η INTRALOT κατάφερε να γίνει η πρώτη εταιρεία του κλάδου, που καλύπτει την πλήρη γκάμα δραστηριοτήτων των τυχερών παιχνιδιών. Τόσο ως προς την παροχή κορυφαίας τεχνολογίας, όσο και ως προς την εμπορική διαχείριση, η INTRALOT διαχειρίζεται λοταρίες με επιτυχία προσφέροντας στους παίκτες συναρπαστικά παιχνίδια, αλλά ταυτόχρονα υποστηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες με τη συνεισφορά της σε κοινωφελείς σκοπούς.


Επιπλέον, η INTRALOT Interactive μπήκε στην έγκυρη λίστα Power50 με τις πιο σημαντικές εταιρείες στον κλάδο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών που καταρτίστηκε από το περιοδικό e-GR. Αυτή η διάκριση ήταν αποτέλεσμα της καινοτομίας των προϊόντων της, του μεγέθους της, της ανάπτυξής της και του ρόλου που διαδραματίζει στον κλάδο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών στο πλαίσιο της επερχόμενης νομιμοποίησης της αγοράς, η οποία θα δώσει ώθηση στον κλάδο.


Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, CEO του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε για τις δύο διακρίσεις: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που επιβραβεύονται οι προσπάθειες μας να αποτελούμε στρατηγικό συνεργάτη των λοταριών σε όλον τον κόσμο συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία μας. Και οι δύο διακρίσεις ανήκουν στην αφοσιωμένη ομάδα στελεχών της INTRALOT σε όλο τον κόσμο, η οποία διακρίνεται για την υψηλή κατάρτιση της και τη μεγάλη εμπειρία της. Οι διακρίσεις αυτές μας εμψυχώνουν να συνεχίσουμε να παρέχουμε άριστες, καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις."

Produced by