23
ΝΟΕ

Διαψεύδει το ΤΧΣ τα περί πιέσεων των Θεσμών για την Εθνική


Διαψεύδει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας τις αναφορές που εμφανίζουν τον Πρόεδρο του ΤΧΣ, Γεώργιο Μιχελή, να ενημερώνει τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου ότι σύμφωνα με τους εκπροσώπους των Θεσμών, "η αξιολόγηση δεν θα κλείσει εγκαίρως στην περίπτωση που το Ταμείου προβεί σε σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εθνικής Τράπεζας".

Νωρίτερα, πληροφορίες έκαναν λόγο για σχετικό τελεσίγραφο που έδωσαν οι επικεφαλής των θεσμών στον πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σε συνάντηση τους το Σαββατοκύριακο.

Αρκετά μέσα μετέδιδαν πως την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο κ. Μιχελής μιλώντας στη τηλεδιάσκεψη του 9μελούς Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ που συνεκλήθη χθες και με τη συμμετοχή των παρατηρητών που έχουν διορίσει οι θεσμοί στο Ταμείο.

Σημειώνεται πως το ΤΧΣ έχει επανειλημμένα τις τελευταίες εβδομάδες εξετάσει τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης στην Εθνική με βασικό σκοπό την αντικατάσταση μελών του ΔΣ και ειδικά του CEO Λεωνίδα Φραγκιαδάκη και του Προέδρου Αν. Θωμόπουλου.

 

Produced by