10
ΔΕΚ

3Ε: Διορισμός νέου μέλους δ.σ.


Τον διορισμό νέου μέλους Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε σήμερα η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε.

Ειδικότερα, η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (εφεξής "Coca-Cola Τρία Έψιλον", ή "Εταιρεία") ανακοίνωσε σήμερα το διορισμό του κ. John Hunter ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της. Ο κ. Hunter θα διαδεχτεί τον κ. Alexander B. Cummings, ο οποίος αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στις 9 Δεκεμβρίου 2010.

Η Εταιρεία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον κ. Cummings για τις υπηρεσίες που προσέφερε ως μη εκτελεστικό μέλος του Συμβουλίου της Coca-Cola Τρία Έψιλον τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ως μέλος των Επιτροπών Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.

Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Hunter θα διαδεχτεί τον κ. Cummings και στις Επιτροπές Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Ευθύνης της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Ο κ. Hunter ξεκίνησε την καριέρα του στην Coca-Cola το 1967. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του ανέλαβε θέσεις αυξανόμενων αρμοδιοτήτων στο Χονγκ Κονγκ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και την Ατλάντα όπου, το 1991 διορίστηκε και διετέλεσε Πρόεδρος της Coca-Cola International μέχρι την αποχώρησή του το 1996.

Ο κ. Hunter ήταν μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των Coca-Cola Amatil, Coca-Cola Bottlers Philippines Inc., Coca-Cola Ltd, Coca-Cola Bottling Company of New York και Coca-Cola Beverages plc. Η τελευταία συγχωνεύτηκε με την Coca-Cola Τρία Έψιλον το 2000. Στη διετία μεταξύ 1998 και 2000, ο κ. Hunter εκτέλεσε καθήκοντα Προέδρου στον όμιλο Seagram Spirits and Wine Group, και από τον Οκτώβριο 2008 μέχρι τον Απρίλιο 2010 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Coca-Cola Enterprises.
Produced by