13
ΔΕΚ

Saxo Bank: Αύξηση 50% στους νέους πελάτες στην Ελλάδα


Αύξηση σε ποσοστό 50% σημείωσε ο αριθμός των νέων πελατών της Saxo Bank (εξειδικευμένη στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις) στην Αθήνα στη διάρκεια του πρώτου χρόνου λειτουργίας του Γραφείου στην χώρα μας ενώ η αύξηση του όγκου συναλλαγών έφτασε το 70%, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Εμμανουήλ Λεμονάκης, διευθυντής Γραφείου Saxo Bank Ελλάδας και Κύπρου , σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους.

Ο κ.Λεμονάκης ανακοίνωσε επίσης ότι περισσότεροι από 1.000 επενδυτές έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια της Saxo Bank, ενώ έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο παρουσίας στην Αθήνα, η τράπεζα σχεδιάζει την ένταξη ελληνικών μετοχών στις πλατφόρμες της καθώς και ναυτιλιακών παραγώγων.

Όπως ανέφερε ο κ.Λεμονάκης η Saxo Bank, μία από τις πρώτες εταιρίες που ανέπτυξαν τεχνογνωσία στις συναλλαγές μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, συμπεριλαμβάνεται στις τράπεζες σε παγκόσμιο επίπεδο που προσφέρει τη δυνατότητα επενδύσεων σε περισσότερα από 22.000 επενδυτικά προϊόντα (Μετοχές, Συναλλαγματικές Ισοτιμίες, Ομόλογα , CFDs, Futures, κ.ά.) σε περισσότερα από 23 διεθνή χρηματιστήρια, μέσα από μία και μόνο πλατφόρμα.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα στα γραφεία της Saxo Bank από εξειδικευμένα στελέχη, δίνουν την ευκαιρία στους επενδυτές να ενημερωθούν τόσο για τη φύση των επενδυτικών προϊόντων CFDs (Συμβόλαια επί της Διαφοράς), Forex (Συνάλλαγμα), Options (Δικαιώματα Προαίρεσης) όσο και τους συσχετισμούς τους με στόχο την αντιστάθμιση του κινδύνου και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των κεφαλαίων τους. Επιπλέον, σεμινάρια παρέχονται και σχετικά με τις πλατφόρμες της Saxo Bank και για τη χρήση δεικτών βασισμένη στη θεωρία της Τεχνικής ανάλυσης.

Παράλληλα, η Saxo Bank έχει προχωρήσει στη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού ιστότοπου στα ελληνικά αποκλειστικά για τα CFDs, ο οποίος είναι διαθέσιμος μέσα από το www.saxobank.gr και περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες για τα CFDs Δεικτών, Μετοχών από 23 χρηματιστήρια στον κόσμο και Ελληνικών Μετοχών, και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν επενδυτικά. Επιπλέον, μέσα από την ιστοσελίδα της, η Saxo Bank προσφέρει τα "webinars". Πρόκειται για online παρουσιάσεις, οι οποίες παρέχουν αναλυτική παρουσίαση σχετικά με τα επενδυτικά προϊόντα και της χρήσης αυτών μέσα από τις πλατφόρμες της Saxo Bank.


Produced by