22
ΔΕΚ

Μαιευτήριο ΛΗΤΩ: Μείωση τιμών κατά 20% στο τρίκλινο οικονομικό πακέτο


 Νέα τιμολογιακή πολιτική διαμορφώνει το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ, συνεχίζοντας την κοινωνική του πολιτική στο ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον , σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτής, το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ ανακοίνωσε ότι ο φυσιολογικός τοκετός σε τρίκλινο οικονομικό πακέτο (4 ημέρες νοσηλείας) κοστολογείται στην τιμή των 1.350 ευρώ + ΦΠΑ (τελική τιμή 1.500 ευρώ) ενώ η καισαρική σε τρίκλινο οικονομικό πακέτο (5 ημέρες νοσηλείας) στην τιμή των 1.530 ευρώ + ΦΠΑ (τελική τιμή 1.700 ευρώ).

Στα προαναφερόμενα κόστη συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα τοκετού και νεογνού καθώς και τα έξοδα για τη συλλογή, επεξεργασία και φύλαξη βλαστικών κυττάρων ομφαλοπλακουντιακού αίματος, μια μοναδική παροχή των Μαιευτηρίων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, που έως τώρα επιβάρυνε τον οικονομικό προϋπολογισμό της γέννας.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΛΗΤΩ, κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος ανέφερε: "Είναι πολύ σημαντικό και ουσιαστικό σε μια δύσκολη για όλους συγκυρία να πάρουμε την απόφαση να μειώσουμε τις τιμές μας κατά 20% στο οικονομικό πακέτο, ώστε να βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο μας το νέο γονιό να ανταποκριθεί όσον το δυνατό καλύτερα στις νέες του υποχρεώσεις. Το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ, άλλωστε, 40 χρόνια τώρα, πρωτοπορεί και αποτελεί το κέντρο αναφοράς για τις μέλλουσες μητέρες".

Produced by