30
ΔΕΚ

ΟΤΕ: Περικοπές απολαβών σε υψηλόβαθμα στελέχη


Σε περικοπές έξτρα απολαβών που είχαν υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΤΕ , αλλά και των θυγατρικών του, προχωράει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσαμάζ, επικαλούμενος τη γενικότερη οικονομική κατάσταση της Χώρας, αλλά και την ανάγκη για εξορθολογισμό των λειτουργικών δαπανών του ΟΤΕ, ενημέρωσε, με εσωτερικό έγγραφο, ότι παύει, από την 1/1/2011, η ισχύς της Επαγγελματικής Πιστωτικής Κάρτας για χρήση εξόδων προβολής της Εταιρίας, που είχαν υψηλόβαθμα στελέχη, όπως Διευθυντές και Γενικοί Διευθυντές.

Στο έγγραφο αυτό διευκρινίζεται ότι η χρήση της Επαγγελματικής Πιστωτικής Κάρτας θα επιτρέπεται στις εξής μόνο στις περιπτώσεις που θα αναφέρονται στη νέα Εγκύκλιο, η οποία θα εκδοθεί για το σκοπό αυτό.

Ακόμη, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο κ. Τσαμάζ προχώρησε και άλλο ένα μέτρο , το οποίο επίσης αφορά τα υψηλόβαθμα στελέχη του Οργανισμού. Ειδικότερα, δεν θα δοθεί το νέο έτος, το "μπόνους επίτευξης των στόχων" που έπαιρναν ορισμένα διευθυντικά στελέχη, ως επιβράβευση για την παραγωγική τους προσπάθεια.

Produced by