22
ΔΕΚ

Η Yoleni’s στα Estia Awards 2017


Με βραβείο και τιμητική διάκριση για τον πολυχώρο ελληνικής γαστρονομίας Yoleni’s Flagship store (Σόλωνος 9, Κολωνάκι), ως πρότυπο concept store διακρίθηκε η Yoleni’s -το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen ελληνικών προϊόντων- στο πλαίσιο των Estia Awards 2017.

 

Τα Estia Awards διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel & Restaurant, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.

 

Στόχος των βραβείων είναι πάντα η ανάδειξη και επιβράβευση επιχειρήσεων που διακρίνονται για την ποιότητα των γευστικών τους προτάσεων, όπως επίσης για την αριστεία και την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας: από την εξυπηρέτηση, τη διακόσμηση του καταστήματος, την αξιοποίηση της τεχνολογίας μέχρι και τις πράξεις κοινωνικής προσφοράς.

 

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2016, στο Gazarte στην Αθήνα, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση.

 

Ο πολυχώρος του Yoleni’s Flagship concept store, μετά από μόλις 6 εβδομάδες λειτουργίας, κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο του Food Business Innovator, κατόπιν ψηφοφορίας των μελών της κριτικής επιτροπής. 

 

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το νέο εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου, το οποίο στεγάζεται στον 1ο όροφο του Yoleni’s Flagship concept store, απέσπασε επίσης τιμητική διάκριση.

 

Πληροφορίες για την Yoleni’s:
Το www.yolenis.com είναι το πρωτοπόρο Ελληνικό ηλεκτρονικό delicatessen με 2500 αυθεντικά προϊόντα τοπικού χαρακτήρα περισσοτέρων από 220 μικρών παραγωγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ξεκίνησε το 2013 με προσήλωση στη προώθηση των προϊόντων της Ελληνικής γης, αναδεικνύοντας διεθνώς το γαστρονομικό πλούτο μας. Τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα απολαμβάνουν ήδη καταναλωτές σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και από το φθινόπωρο του 2015 στις ΗΠΑ, μέσα σε 16 έως 36 ώρες από την παραγγελία! Οι δράσεις της Yoleni's εκτείνονται στην παροχή υπηρεσιών εταιρικού δώρου, με ευρύ δίκτυο πελατών, και στην κάλυψη εξαγωγικών projects, υποστηρίζοντας με προϊόντα και τεχνογνωσία συνεργάτες σε όλον τον κόσμο. Από το Νοέμβριο του 2016 η Yoleni’s επεκτείνεται με την ανάπτυξη του πρώτου φυσικού σημείου λιανικής πώλησης στο κέντρο της Αθήνας, Yoleni’s Flagship concept store, το οποίο αποτελεί πρότυπο για τα επόμενα μεθοδικά βήματα ανάπτυξης σε νέες αγορές που ως σήμερα δεν έχει παρουσία με φυσικά σημεία πώλησης, όπως οι Η.Π.Α. Στην αναγνωρισιμότητα και την ανάπτυξη της Yoleni’s σημαντικό ρόλο είχε το Ελληνικό βραβείο επιχειρηματικότητας, http://www.hellenicaward.com/en/, που έλαβε τον Ιούνιο του 2015 η εταιρεία, προκαλώντας το ενδιαφέρον νέων αγορών για συνεργασία σε επίπεδο αντιπροσώπευσης. Το «Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας» που στόχο έχει την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα, στηρίζει τις βραβευμένες επιχειρήσεις και τους παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση.

Produced by