13
ΙΑΝ

ΕΒΕΑ: Επιχειρηματικό Συνέδριο Ελλάδας - Αρμενίας


Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αρμενίας, Σ.Σαργκσιάν, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του στη χώρα μας, πραγματοποιείται το πρώτο Επιχειρηματικό Συνέδριο Ελλάδας - Αρμενίας, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 10:30, όπως ανακοίνωσε το ΕΒΕΑ .

Στο Συνέδριο θα γίνει παρουσίαση της οικονομίας της Αρμενίας και των δυνατοτήτων για περαιτέρω ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας. Στους συμμετέχοντες επιχειρηματίες θα απευθυνθούν ο Υπουργός Οικονομίας της Αρμενίας κ. Tigran Davtyan και εκπρόσωποι των ελληνικών Υπουργείων Εξωτερικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Θα ακολουθήσουν κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές επαφές με τους εκπροσώπους της Αρμενικής αποστολής, οι οποίοι δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής τομείς: κατασκευών και δομικών υλικών, παραγωγής μεταλλικών προϊόντων, πληροφορικής,, τροφίμων, ενδυμάτων, φαρμακευτικών προϊόντων, βιομηχανίας φωτιστικών, διαμεταφορών, τραπεζικών εργασιών, διοργάνωσης εκθέσεων.

Οι επιχειρήσεις από την Αρμενία που θα συμμετάσχουν στην αποστολή, καθώς και το σχετικό Δελτίο Συμμετοχής, είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΑ www.acci.gr και μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail: tretzeka@acci.gr ή στα φαξ 210 36 68 578 & 210 36 24 643. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 210 33 82 242 και 210 33 82 466.

Produced by