04
ΙΑΝ

Η Κιμ διαψεύδει τις φήμες περί διαζυγίου (;)


Μετά την επίθεση που δέχθηκε στις αρχές Οκτωβρίου όταν έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας μέσα στην σουίτα της στο Παρίσι, η Κιμ Καρντάσιαν βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και πέραν του ότι είχε ακυρώσει όλες της τις δημόσιες εμφανίσεις, απείχε και από τα social media καθώς όπως είχε διαρρεύσει από το περιβάλλον της κατηγορούσε τον εαυτό της ότι με την υπερπροβολή της σε αυτά, προκάλεσε τους ληστές.


Τρεις μήνες μετά και με τα δημοσιεύματα να οργιάζουν για τον χωρισμό της με τον Κάνιε Ουέστ ότι ο γάμος τους δεν άντεξε το σοκ της ληστείας αλλά και την νοσηλεία του ράπερ σε κλινική με ψυχωσικό επεισόδιο, η γνωστή τηλεπερσόνα φαίνεται πως αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.


Χθες, ανάρτησε στο προφίλ της στο instagram μια φωτογραφία με τους δυο τους και τα δυο παιδιά τους με το σχόλιο "Family" (Οικογένεια).


Το θέμα είναι ότι πρόκειται για διάψευση στις φήμες περί διαζυγίου ή απλά η Κιμ θέλει να δείξει πως ό,τι κι αν έχει γίνει ανάμεσα στο ζευγάρι οι σχέσεις τους παραμένουν φιλικές για χάρη των παιδιών τους;

 

Produced by