19
ΙΑΝ

ΗΟL: Υποστήριξη των διαδραστικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΕΟΤ


Ένα κύκλωμα οπτικής ίνας επαρκούς συμμετρικής χωρητικότητας με σκοπό την υποστήριξη των διαδραστικών υπηρεσιών της επίσημης διαδικτυακής πύλης (portal) του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ΕΟΤ (www.visitgreece.gr) και ειδικότερα του συστατικού του (portlet) "My Greece", προσφέρει στον Οργανισμό η hellas online.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να εισάγει οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο από τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες στη χώρα μας. Μέσω Facebook, Twitter και Flickr μπορεί να μοιραστεί τα βίντεο ή και τις φωτογραφίες που θέλει με τους φίλους του και παράλληλα να κάνει και να δεχτεί σχόλια.

Οι νέες τεχνολογίες και διαδραστικές τάσεις των χρηστών του διαδικτύου, οδηγούν, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στη δημιουργία όλο και περισσότερων υπηρεσιών που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να συμμετέχουν ενεργά στον ιστότοπο κατά περίπτωση. Ο σύγχρονος σχεδιασμός του συγκεκριμένου ιστότοπου δίνει τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να εισαχθούν αρχεία μεγέθους μέχρι 4ΜB για φωτογραφίες και μέχρι 8ΜB για βίντεο, χωρητικότητες επαρκέστατες για την συγκεκριμένη διαδικτυακή δραστηριότητα.

Produced by