11
ΙΑΝ

Μέχρι και η "Αυγή" βάλλει κατά Μουζάλα για τους πρόσφυγες στη Μόρια


Έντονη κριτική κατά του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα ασκεί σήμερα η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, "Αυγή", με αφορμή τις τραγικές εικόνες και την κατάσταση που επικράτησε σε διάφορα hot spot στην Ελλάδα (κυρίως σε αυτό τη Μόρια στη Λέσβο) τις τελευταίες μέρες εν μέσω της κακοκαιρίας.

 

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται πως  είναι ασυγχώρητο ότι μόλις σήμερα θα φτάσει στη Λέσβο ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού για να στεγάσει κάποιους από τους παγωμένους πρόσφυγες".

 

"Και σε αυτή τη φάση", συμπληρώνει, "λίγη σημασία έχει ποιος φταίει, το αν αρνούνται οι ξενοδόχοι να ανοίξουν -επί χρήμασι- τα άδεια τους δωμάτια ή αν βρήκε την ευκαιρία ο κάθε δήμαρχος να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση σε βάρος των παγωμένων ή αν δεν κάνουν τη δουλειά που ανέλαβαν οι χρυσοπληρωμένες από την Ε.Ε. ΜΚΟ".

 

Στο άρθρο προστίθεται ότι αυτά ήταν γνωστά "και πριν πέσει το πρώτο χιόνι, αλλά στην τελική είναι ευθύνη του κράτους –εν προκειμένω του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής- να επιδείξει γρήγορα αντανακλαστικά και να βρει λύση".

Produced by