16
ΙΑΝ

Πρίγκιπας Χάρι - Μ. Μαρκλ: Σοβαρεύει η σχέση τους...


Μπορεί να είναι μόλις λίγους μήνες μαζί, ωστόσο φαίνεται πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον πρίγκιπα Χάρι. 

Πέραν του ότι πριν έξι μήνες ο 32χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ συνάντησε στο Τορόντο τον πατέρα της συντρόφου του, τώρα, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, γνώρισε την πρωταγωνίστρια του Suits στην Κέιτ Μίντλετον, σύζυγο του μεγαλύτερου αδελφού του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Πηγή από το περιβάλλον του πρίγκιπα δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι το ζευγάρι μετά το ρομαντικό ταξίδι που πραγματοποίησε στην Νορβηγία για να θαυμάσει το Βόρειο Σέλας, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, επέστρεψε στην Βρετανία και ο Χάρι φρόντισε να συναντηθούν οι δύο γυναίκες, στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Η ίδια πηγή, αποκάλυψε ότι η Κέιτ Μίντλετον ανυπομονούσε να γνωρίσει την γοητευτική Μέγκαν Μαρκλ και συμπλήρωσε πως «αυτή η συνάντηση είχε μεγάλη σημασία για τον πρίγκιπα Χάρι». Επίσης, όπως έγινε γνωστό, η Μέγκαν Μαρκλ γνώρισε και την 18 μηνών πριγκίπισσα Σάρλοτ. Ο πρίγκιπας Γεώργιος βρίσκεται στο Νόρφολκ όπου πηγαίνει νηπιαγωγείο και δεν είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει.

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ κοντά με την νύφη του Κέιτ Μίντλετον και λαμβάνει σοβαρά υπόψη του την γνώμη της. «Η μητέρα του Χάρι, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, πέθανε όταν αυτός ήταν πολύ μικρός έτσι η Κέιτ ενσαρκώνει τον ρόλο της μεγαλύτερης αδελφής ή τον μητρικό ρόλο. Όλα πήγαν καλά», δήλωσε η πηγή στην Sun.

Στην συνάντηση ήταν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος έχει ήδη γνωρίσει την Μέγκαν Μαρκλ, όταν η ηθοποιός είχε επισκεφθεί πάλι την βρετανική πρωτεύουσα πριν από περίπου δύο μήνες. Εκείνη την περίοδο η Δούκισσα του Κέιμπριτζ βρισκόταν στην κατοικία της οικογένειας στο Νόρφολκ.

Produced by