01
ΦΕΒ

Creta Farms: Νέος Δ/νων Σύμβουλος ο Τim Roush


Την πρόσληψη του κ. Τιμ Ρους στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της αμερικανικής θυγάτρικής του ανακοίνωσε ο όμιλος Creta Farms, προχωρώντας στην υλοποίηση του νέου επιχειρηματικού πλάνου, που κατήρτισε, έχοντας εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρίας Creta Farms USA LLC.

Ο κ. Ρους διαθέτει μία ευρεία και αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο του μάνατζμεντ και του μάρκετινγκ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πριν δεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση, ο κ. Ρους ήταν, επί πέντε έτη, ο διευθύνων σύμβουλος του lunch & dinner business unit της Sara Lee, leader στην αγορά των hot dogs και λουκάνικων της Αμερικής, με ετήσιες πωλήσεις 2 δισ. δολαρίων, περίπου. Ο κ. Ρους πρωταγωνίστησε στην αγορά αυτή, αναδεικνύοντας τα προϊόντα της Sara Lee Hillshire Farm & Ball Park στα πρώτα σε προτίμηση στη συνείδηση του Αμερικανού καταναλωτή.

Ο κ. Ρους ανέφερε: "Με τα προϊόντα, που συνδυάζουν τη νόστιμη γεύση και την υγεινή διατροφή, να κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην Αμερική, η Creta Farms είναι απολύτως έτοιμη να προσφέρει στον Αμερικανό καταναλωτή τα ιδανικά προϊόντα, που καλύπτουν πλήρως αυτό το δίπτυχο προϋποθέσεων. Στόχος μας είναι η Creta Farms USA να καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικές εταιρίες του χώρου, στα επόμενα 3 χρόνια".

Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου επεσήμανε: "Ο Τιμ επιλέχθηκε για την αποδεδειγμένη ικανότητά του να αναπτύσει τις επιχειρήσεις, που αναλαμβάνει. Αυτό το έκανε πριν για τη Sara Lee, εκτοξεύοντας τα προϊόντα της στην πρώτη θέση της αγοράς της Αμερικής, και το ίδιο θα κάνει τώρα με τα προϊόντα της Creta Farms USA. Είναι η κατάλληλη μεταγραφή την κατάλληλη στιγμή".

Συνεχίζοντας, ο κ. Δομαζάκης τόνισε ότι "έχουμε απόλυτα συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να έχουμε τους καλύτερους μάνατζερς, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό κάναμε για όλες τις εταιρίες μας και τώρα το πραγματοποιούμε και στην Αμερική. Ο Τιμ θα πλαισιωθεί άμεσα από στελέχη πωλήσεων και μάρκετινγκ, ανάλογου βεληνεκούς. Είμαστε ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις, για να κλείσουμε, ώστε η επίτευξη του επιχειρηματικού πλάνου να είναι εξασφαλισμένη".

Produced by