27
ΙΑΝ

Θα γίνει ντοκιμαντέρ το διαζύγιο Τζολί - Πιτ;


Παρόλο που η ανακοίνωση του διαζυγίου τους έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου, σχεδόν καθημερινά νέες ειδήσεις και δημοσιεύματα έρχονται στο φως!

Αυτή τη φορά η νέα είδηση για το διάσημο -πρώην- ζευγάρι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί θέλει την σχέση τους, και κατ' επέκταση και τον χωρισμό τους, να είναι το θέμα του νέου ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Ίαν Χάλπεριν. Ο 52χρονος έχει υποσχεθεί να εκθέσει όλες τις προσωπικές λεπτομέρειες γύρω από το πιο πολύκροτο διαζύγιο των τελευταίων χρόνων.

Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίστηκε πως το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ ήταν αποξενωμένο και ζούσε χώρια για περισσότερο από έναν χρόνο πριν το διαζύγιο τον Σεπτέμβριο του 2016. Μία πηγή στη Sun ανέφερε: «Αυτή είναι η ταινία είναι οριστική για τους Brangelina και θα βγουν πάρα πολλά μυστικά στη φόρα».

Ο Ίαν ανέφερε πως θα αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους που η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Και το μεγαλύτερο σοκ θα είναι ο ισχυρισμός του πως ήταν χώρια πολύ πιο πριν. Αυτή τη στιγμή το ζευγάρι βρίσκεται στη μέση μίας πολύ σημαντικής «διαμάχης» και το ντοκιμαντέρ είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν.

Ωστόσο ο σκηνοθέτης είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει τα πάντα και να βγάλει όλα τα μυστικά στη δημοσιότητα.

Produced by