10
ΦΕΒ

Πειραιώς: Ολοκληρώνει την παρουσία της σε όλα τα στάδια υποστήριξης επιχειρηματικότητας


Tην συμμετοχή της στον τέταρτο γύρο χρηματοδότησης επενδύσεων στο “Openfund” ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς. Με την ολοκλήρωση και του τέταρτου γύρου επενδύσεων η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει και στηρίζει εννέα νεοσύστατες εταιρίες.

Το Openfund είναι ένα νέο σχήμα, που στηρίζει καινοτόμες ιδέες σε αναδυόμενες τεχνολογίες (όπως λογισμικό ή και το διαδίκτυο), παρέχοντας εκτενή συμβουλευτική και υποστήριξη σε οτιδήποτε απαιτεί η δημιουργία μίας νέας επιχείρησης. Με τον τρόπο αυτό απευθύνεται σε νέους που θέλουν να μεταπηδήσουν από το στάδιο της ιδέας σε αυτό της νέας επιχείρησης.

Το Openfund ξεκίνησε τη λειτουργία του με βασικό υποστηρικτή και σημαντικό επενδυτή την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και των νέων τεχνολογιών, σε συνεργασία με μια σειρά από πετυχημένα στελέχη και Έλληνες επιχειρηματίες.

Με τη συμμετοχή της στο Openfund, η Τράπεζα Πειραιώς αποκτά παρουσία σε όλα τα στάδια υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, καθώς το Openfund καλύπτει τα πρώτα βήματα μιας εταιρίας από τη σύλληψη στη δημιουργία. Η Piraeus Capital Management (διαχειρίστρια εταιρία του fund μεταξύ Τράπεζας Πειραιώς και ΤΑΝΕΟ) απευθύνεται στα επόμενα βήματα μιας νέας αναπτυσσόμενης εταιρίας και ο ευρύτερος τομέας του Private Equity του Ομίλου, που εκπροσωπείται από την Piraeus Equity Advisors, καλύπτει τα πιο ώριμα στάδια μιας επιχειρηματικής κίνησης.

Produced by