10
ΦΕΒ

HSBC: Δεσμεύεται για την συνέχιση της παρουσίας της στη Ελλάδα


Την δέσμευση της για την συνέχιση της παρουσίας της στην Ελλάδα εκφράζει η τράπεζα HSBC, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων παρουσίας στην χώρα μας.

Σε δηλώσεις του ο Richard Groves, CEO της HSBC Ελλάδος επισημαίνει ότι ο εορτασμός των 30 ετών λειτουργίας της HSBC είναι ορόσημο για την τράπεζα, για τους πελάτες και την Ελλάδα. "Αν και εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη οικονομική περίοδο στην Ελλάδα, υπάρχουν ωστόσο και ευκαιρίες. Η δέσμευσή μας είναι προς τους πελάτες μας τους οποίους θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας και τους οποίους θα διευκολύνουμε για να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που προσφέρει η χώρα. Στη διάρκεια του χρόνου θα πραγματοποιήσουμε μια σειρά εκδηλώσεων για να εορτάσουμε τη σημαντική αυτή επέτειο και να επαναλάβουμε τη δέσμευσή μας αναφορικά με την παρουσία μας στην Ελλάδα", προσθέρει ο Richard Groves.

Η HSBC Bank plc λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1981, όταν η πρώην Τράπεζα Midland άνοιξε γραφείο στον Πειραιά. H HSBC εξαγόρασε την Τράπεζα Midland το 1992. Η HSBC μέσω των εταιριών του Ομίλου της, την HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ και την HSBC (ΕΛΛΑΣ) ΑΕΔΑΚ, προσφέρει στους πελάτες χρηματιστηριακές υπηρεσίες καθώς και εναλλακτικές επενδύσεις σε Αμοιβαία Κεφάλαια.

Produced by