31
ΙΑΝ

Δεν ξέρουν, τι ψηφίζουν...!


Έχουν ήδη ψηφιστεί προληπτικά μέτρα για μετά το 2018, υποστηρίζει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μητρόπουλος, τονίζοντας ότι το σύνολο του πολιτικού προσωπικού δείχνει να μην γνωρίζει τί έχει ψηφίσει. ((ν. 4336/2015, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ, σελ. 1014 επ.))

 

Σημείο τριβής της κυβέρνησης με τους δανειστές έχει αναδειχθεί τον τελευταίο καιρό το ζήτημα της λήψης προληπτικών μέτρων για το 2018 και μετά.

 

Από τη μια η κυβέρνηση επιτίθεται στο ΔΝΤ και κυρίως στον κ.Σόιμπλε ότι οψιγενώς βάζει στο τραπέζι το ζήτημα των προληπτικών μέτρων και από την άλλη ο κ.Σόιμπλε αντιτείνει «την τήρηση των συμπεφωνημένων, τονίζει ο κ. Α. Μητρόπουλος.

 

Το τραγικό όμως για την πολύπαθη χώρα μας είναι ότι το σύνολο του πολιτικού προσωπικού δείχνει να μην γνωρίζει τί έχει ψηφίσει και σε τί έχει δεσμεύσει την πατρίδα!

 

Χθες μάλιστα από την Πορτογαλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Πρ.Παυλόπουλος φάνηκε να μην γνωρίζει τη σχετική διάταξη του τρίτου Μνημονίου που με δική του μάλιστα εντολή δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!

Produced by