14
ΦΕΒ

Intracom Telecom: Νέα σύμβαση στο Πακιστάν


Τη δυνατότητα να προσφέρει ευρυζωνικές ασύρματες υπηρεσίες πρόσβασης υψηλής ποιότητας σε πελάτες της στη Λαχώρη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν, παρέχει η Intracom Telecom στην PTCL, μέσω σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ των δύο εταιριών.

Ειδικότερα, η Intracom Telecom, μέλος της Sitronics, ανακοίνωσε την υπογραφή νέας σύμβασης με την PTCL, το μεγαλύτερο οργανισμό τηλεπικοινωνιών του Πακιστάν και θυγατρική της Etisalat, για την προμήθεια του ασύρματου ευρυζωνικού συστήματος WiBAS της εταιρίας, εξυπηρετώντας αρχικά τη Λαχώρη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η σύμβαση αυτή είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας με την PTCL, που έχει ξεκινήσει το 2010 και αφορούσε την προμήθεια της μικροκυματικής πλατφόρμας Intralink της Intracom Telecom.

Το WiBAS αποτελεί ιδανική λύση για εφαρμογές που απαιτούν υψηλό δείκτη διαθεσιμότητας και μεγάλες ταχύτητες μετάδοσης, χρησιμοποιώντας τεχνικές υψηλής διαμόρφωσης έως 256 QAM, στατιστικής πολυπλεξίας και δυναμικής κατανομής bandwidth. To WiBAS υλοποιεί αποτελεσματικά την υποστήριξη (backhauling) των 2G/3G δικτύων, δίνοντας, παράλληλα, τη δυνατότητα στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας να μειώσουν σημαντικά τα κόστη υποδομών και τα λειτουργικά έξοδά τους. Στα κύρια πλεονεκτήματα του συστήματος συγκαταλέγονται η δικτυακή αρχιτεκτόνική του, σε συνδυασμό με τη μέγιστη χωρητικότητα, διαθέσιμη στην αγορά σήμερα, διασφαλίζοντας στο έπακρο την ποιότητα υπηρεσιών φωνής και εφαρμογών δεδομένων.

Produced by