14
ΦΕΒ

Cosmote: Συνεχίζει την αναβάθμιση των δικτύων της


Την αναβάθμιση του δικτύου της συνεχίζει η Cosmote, προσφέροντας υπηρεσίες προηγμένης τεχνολογίας και ακόμα καλύτερη κάλυψη, σε όλο και περισσότερες περιοχές της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, το 2010 η εταιρία αύξησε τη μέση ταχύτητα στο Mobile Internet κατά 40%, με αποτέλεσμα οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν ακόμα γρηγορότερες ταχύτητες σε ακόμα περισσότερα μέρη.

Έχοντας αναβαθμίσει σημαντικά το 3G δίκτυό της και εφαρμόζοντας με επιτυχία την εξελιγμένη τεχνική Dual Carrier για την τεχνολογία HSPA+ (High Speed Packet Access), η εταιρία διαθέτει με τα προγράμματα “COSMOTE Internet On The Go”, που αποτελούν τη δημοφιλέστερη υπηρεσία κινητής ευρυζωνικότητας στην ελληνική αγορά, τις νέες ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 42,2 Mbps (downlink) και αποστολής έως 5,8Mbps, σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας και στη συνέχεια θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι νέες ταχύτητες είναι διαθέσιμες με τα προηγμένα USB Sticks ZTE MF680 και HUAWEI Ε372.

Πρωτοπορώντας συνεχώς τεχνολογικά, έχει ήδη παρουσιάσει πρώτη στην ελληνική αγορά, και από τις πρώτες εταιρείες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ευρυζωνικές ταχύτητες έως 100Mbps μέσω της νέας τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution), στο πλαίσιο του Συνεδρίου Info-Com World, τον Οκτώβριο 2010.
Produced by