15
ΦΕΒ

SAP Business One από τη ΒΥΤΕ για τη "Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών" του Ιδρύματος Ωνάση


Η BYTE έθεσε πρόσφατα σε παραγωγική λειτουργία το ολοκληρωμένο (ERP και CRM) επιχειρησιακό λογισμικό "SAP Business One" στη "Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών" του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρόκειται για ένα σύνθετο έργο για την υλοποίηση του οποίου η BYTE, πιστοποιημένος συνεργάτης (Gold Partner) της SAP, επιλέχθηκε μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας που προκήρυξε η "Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών".

Το έργο που υλοποίησε η ΒΥΤΕ περιλάμβανε την ανάπτυξη και παραμετροποίηση σύνθετων ζητουμένων με στόχο την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων του πολιτιστικού χώρου σε όλες τις εκφάνσεις της λειτουργίας του.

Η υψηλή τεχνογνωσία της ΒΥΤΕ σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές προδιαγραφές του "SAP Business One" απέδωσαν στη "Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών" μια απόλυτα εξειδικευμένη και τεχνολογικά προηγμένη λύση για μια σειρά από λειτουργίες, όπως μεταξύ άλλων, το Λογιστήριο, τη Διαχείριση Σχέσεων με Πελάτες και Συνεργάτες, τη Διαχείριση Έργων και Συμβάσεων και τη διαχείριση Δάνειου Εξοπλισμού.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του έργου, προλαμβάνοντας τις μελλοντικά αυξημένες ανάγκες της "Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών", η ΒΥΤΕ ανέπτυξε επίσης ένα ξεχωριστό υποσύστημα με στόχο την καλύτερη διαχείριση των Παραστάσεων.

Η επιτυχημένη ανταπόκριση της BYTE στις υψηλές προδιαγραφές και απαιτήσεις του πολιτιστικού χώρου "Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών" του Ιδρύματος Ωνάση, αποτελεί ακόμα μια χειροπιαστή απόδειξη της δυναμικής πορείας της εταιρείας, που την έχει αναδείξει ως την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών.

Στα 29 χρόνια λειτουργίας της, έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις και πιστοποιήσεις , ενώ διαθέτει ισχυρή παρουσία στην αγορά επιχειρησιακού λογισμικού, με σημαντικές συνεργασίες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Η BYTE για την υλοποίηση του έργου της βασίζεται διαχρονικά σε τρεις άξονες:

- Στην επένδυση σε τεχνολογίες αιχμής.
- Στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.
- Στις ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου διεθνώς.

Η BYTE, μία εταιρεία που βρίσκεται στην αιχμή της καινοτομίας και των τεχνολογικών εξελίξεων, παραμένει αταλάντευτη στη δέσμευσή της να στέκεται δυναμικά στο πλευρό των οργανισμών και επιχειρήσεων που την εμπιστεύονται για την τεχνολογική αναβάθμιση των υποδομών τους.
Produced by