03
ΦΕΒ

Ο γιος του Μάικλ Μπουμπλέ κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο


Πριν από λίγους μήνες ο Michael Bublé και η σύζυγος του Luisana Lopilato βγήκαν και ανακοίνωσαν επίσημα, πως ο τριών ετών γιός τους Noah πάσχει από καρκίνο στο συκώτι.

Ήταν μία από τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις που θα μπορούσε ποτέ να ανακοινώσει ένας γονιός και αναμφίβολα ό,τι χειρότερο και δύσκολο μπορεί να συμβεί σε ένα παιδάκι μόλις 3 ετών. Η οικογένεια πέρασε αρκετές δυσκολίες και αφού αποστασιοποιήθηκε όσο έπρεπε επισκέφθηκε τους καλύτερους γιατρούς, προκειμένου να ξεκινήσει ο μικρός Noah άμεσα χημειοθεραπείες.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ο διάσημος τραγουδιστής απέσυρε την υποψηφιότητα του από τα BRIT Awards και αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στον γιο του.

Σήμερα, η ίδια οικογένεια μας χάρισε την πιο όμορφη και ευχάριστη είδηση. Σύμφωνα με τις λεγόμενα και τις δηλώσεις της διατροφολόγου και θείας του μικρού, Daniela Lopilato, ο Noah βγήκε νικητής στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Καλεσμένη στο τηλεοπτικό show του δημοσιογράφου Tomas Dente, αποκάλυψε πως ο μικρός Noah είναι πλέον καλά και αναρρώνει σπίτι του.

Produced by