22
ΦΕΒ

Εμπορική: Δημιουργία και διάθεση δύο νέων λογαριασμών μισθοδοσίας


Tη δημιουργία και διάθεση δύο νέων λογαριασμών μισθοδοσίας που απευθύνονται σε μισθωτούς και συνταξιούχους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ανακοίνωσε σήμερα η Εμπορική Τράπεζα.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση για τον λογαριασμό μισθοδοσίας "Emporiki Μετ' αποδοχών", ο οποίος απευθύνεται σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους που πληρώνονται μέσω του συστήματος DIASPAY, προσφέρει επιτόκιο 4,30% για ποσά έως 2.000 ευρώ και 3% για ποσά έως 3.000 ευρώ.

Αντίστοιχα, ο λογαριασμός "Emporiki Μετ' αποδοχών Business", ο οποίος απευθύνεται σε μισθοδοτούμενους επιχειρήσεων, Δήμων και Δημόσιων Οργανισμών που έχουν συνάψει αποκλειστική συνεργασία με την Εμπορική Τράπεζα, προσφέρει επιτόκιο 3,50% για ποσά έως 1.000 ευρώ και 1,20% για ποσά έως 3.000 ευρώ.

Οι δύο λογαριασμοί συνοδεύονται από πακέτο παροχών, στο οποίο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, δυνατότητα υπερανάληψης από το λογαριασμό μισθοδοσίας έως και δύο μηνιαίους μισθούς, εκπτώσεις στα έξοδα στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, δωρεάν συνδρομή έως και για τρία χρόνια στην πιστωτική κάρτα Mastercard κλπ.

Produced by