07
ΦΕΒ

«Στερεύει» κι άλλο το Ποτάμι: Προς ανεξαρτητοποίηση ο Κώστας Μπαργιώτας


Ακόμα ένα βουλευτή φαίνεται πως θα χάσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, καθώς ο βουλευτής Λάρισας του Ποταμιού, Κώστας Μπαργιώτας ετοιμάζεται να επισημοποιήσει την ανεξαρτητοποίηση του από το κόμμα, όπως σημειώνει η τοπική εφημερίδα «Ελευθερία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα,  ο κύβος ερρίφθη προ πολλού, αλλά ο Λαρισαίος γιατρός ήθελε να εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα, δίνοντας πίστωση χρόνου στον πρόεδρο του κόμματος κ. Θεοδωράκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ή της αγανάκτησης για τον Κώστα Μπαργιώτα αποτέλεσε η διγλωσσία του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του «Ποταμιού», ο τελευταίος διαβεβαίωνε ότι «ξανασυζητά με τη Φώφη Γεννηματά το ενδεχόμενο συνεργασίας, ώστε και το Ποτάμι να στηρίξει τις προσπάθειες συγκρότησης ενός ευρύτερου δημοκρατικού σχήματος, στον χώρο της Κεντροαριστεράς», αλλά σε κυριακάτικη συνέντευξή του ο πρόεδρος του «Ποταμιού» δήλωνε πως «ούτε νεκρός δεν θα συνεργαζόταν με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ».

Produced by