08
ΦΕΒ

Φωτίου: Δεν πρόκειται κανείς να χάσει το Κοινωνικό Εισόδημα


Μετά από το αλαλούμ που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες για τις αιτήσεις των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, η Θεανώ Φωτίου ξεκαθάρισε την Τετάρτη πως δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε ένας δικαιούχος που θα μείνει εκτός του βοηθήματος.

Όπως ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής,«κανείς δεν θα χάσει το δικαίωμά του στο ΚΕΑ Φεβρουαρίου για τεχνικούς λόγους», που σημαίνει ότι αν υπάρξει καθυστέρηση στην απονομή θα δοθεί αναδρομικά το ΚΕΑ.

Όσον αφορά την πορεία εξέτασης των αιτήσεων η αναπληρώτρια υπουργός ενημέρωσε ότι η απονομή του ΚΕΑ «έχει τελειώσει οριστικά για 30.000 δικαιούχους που πήραν το χαρτί μέσα σε μία εβδομάδα».

Για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στο ηλεκτρονικό σύστημα επανέλαβε ότι «θα τα έχουμε λύσει μέχρι τη Δευτέρα», καθώς θα προστεθούν νέοι μεγαλύτεροι servers. «Μην πυροβολάτε το ΚΕΑ, οι άνθρωποι έχουν αγωνία και οργή συσσωρευμένη. Θα το λύσουμε, μην ανησυχείτε», είπε χαρακτηριστικά.

Produced by