09
ΦΕΒ

Ο Στέφανος Κορκολής στο Half Note


Μέσα από ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι πέρα από σύνορα και ετικέτες, ο διακεκριμένος πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής ενώνει το χθες με το σήμερα, περνάει από το ξένο ρεπερτόριο με απρόβλεπτες διασκευές και αποδεικνύει, όπως ο ίδιος υποστηρίζει με πάθος, ότι η μουσική είναι μία, στην παράσταση με τίτλο «Εφ’ όλης της ύλης».

Με τη σύμπραξη της ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη, ο Στέφανος Κορκολής θα ξεναγήσει το κοινό, για πέντε βραδιές, στο μουσικό του σύμπαν, από την Παρασκευή 10 έως και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Η μουσική παράσταση «Εφ’ όλης της ύλης» περιλαμβάνει δικά του έργα, από τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του τραγούδια που ο ίδιος τα έκανε αγαπητά ως ερμηνευτής, αλλά και διασκευές κλασικών τραγουδιών που ο ίδιος έχει αγαπήσει σαν να είναι δικά του.

Έχοντας ως αιχμή του μουσικού του δόρατος το τραγούδι «Θες», το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία έντεκα χρόνια μετά την μαγική ερμηνεία του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου, ο Στέφανος Κορκολής καλεί το κοινό να γυρίσει πίσω τον χρόνο, μέσα από ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Συντελεστές
Ερμηνεία τραγουδιών: Σοφία Μανουσάκη, σαξόφωνο και φλάουτο: Βασίλης Δεφίγγος, κιθάρες και φωνή: Κωστής Πυρένης.

info
Half Note Jazz Club: Τριβωνιανού 17, Μετς - Αθήνα,
τηλ. κρατήσεων: 210 9213310.
Ώρα έναρξης: Παρασκευή και Σάββατο: 22.30,
Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη: 21.30.
Τιμές εισιτηρίων: Α΄ ζώνη: 25 ευρώ, Β΄ ζώνη: 20 ευρώ,
μπαρ: 15 ευρώ, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες, για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές.

Προπώληση εισιτηρίων: καταστήματα: Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, ηλεκτρονικά: halfnote.gr, viva.gr και artinfo.gr.

Produced by