09
ΦΕΒ

Mαντόνα: Η πρώτη φωτογραφία με τα δίδυμα που υιοθέτησε


Η είδηση πως η Μαντόνα υιοθέτησε δυο δίδυμα κοριτσάκια από το Μαλάουι κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου, παρόλο που πριν μερικές ημέρες η σταρ είχε διαψεύσει τις φήμες ότι επισκέφθηκε το Μαλάουι για τον συγκεκριμένο λόγο.

Η ίδια αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για πρώτη φορά για τις κόρες της αργά το βράδυ, δημοσιεύοντας μάλιστα και την πρώτη φωτογραφία των δίδυμων κοριτσιών.

«Μπορώ και επίσημα να ανακοινώσω ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας των δίδυμων αδελφών από το Μαλάουι και είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είναι μέλη της οικογένειάς μας!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά από το χέρι τα δύο κορίτσια και συνέχισε, «Είμαι βαθιά ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους από το Μαλάουι που βοήθησαν αυτό να γίνει πιθανό και παρακαλώ τα media να σεβαστούν την προσωπική μας ζωή αυτή τη μεταβατική περίοδο!».

H 58χρονη τραγουδίστρια επίσης ευχαρίστησε και όλους εκείνους που υποστήριξαν αυτή της την απόφαση, «Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φίλους, την οικογένειά μου και τη μεγάλη ομάδα μου για όλη την υποστήριξη και την αγάπη!».

madonna adoption twins

Produced by