Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:41 Δημιουργία 25/10/18, 15:40

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα των δήμων Πειραιά και Δραπετσώνας-Κερατσινίου προγραμματίστηκε κατά το χρονικό διάστημα από 26 Οκτωβρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2019, λόγω εργασιών συντήρησης του οδικού άξονα Λ. Ανδρέα Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις θα ισχύσουν ως εξής:

Βασιλειάδη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και Λ. Γρ. Λαμπράκη, από 07:00-19:00.
Ακτή Ηετειώνια, στο τμήμα της μεταξύ της Ακτής Κονδύλη και οδού Κανάρη, από 09:00-15:00.
Ακτή Βασιλειάδη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και 25ης Μαρτίου, από 09:00-15:00.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών προβλέπεται:

Κατάληψη οδοστρώματος μέγιστου μήκους 100 μέτρων ανά θέση και ανά μία λωρίδα κυκλοφορίας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στα οδικά αυτά τμήματα, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους, δε θα διακόπτεται, αλλά θα διεξάγεται στο υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος.
Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στην περιοχή των έργων, αρχικά σε 50 χλμ/ώρα και τελικά σε 30 χλμ/ώρα σε απόσταση 300 και 100 μέτρων αντίστοιχα, πριν την περιοχή των έργων κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.
Απαγόρευση της προσπέρασης των οχημάτων σε απόσταση 300 μέτρων, πριν την περιοχή των έργων κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.
Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Αν σου άρεσε κάνε