10
ΦΕΒ

ΝΔ: Πρωθυπουργός της διαπλοκής ο Τσίπρας


Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα για τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στη Βουλή απαντώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη, με την αξιωματική αντιπολίτευση να τονίζει ότι «μέσα σε δύο χρόνια, ο κ. Τσίπρας έχει κατοχυρωθεί στη συνείδηση των πολιτών ως ο πρωθυπουργός του ψέματος, της αποτυχίας και της διαπλοκής. Μυστικές συναντήσεις και συναλλαγές με επιχειρηματίες, επιλεκτικές αναθέσεις έργων σε κολλητούς, χαριστικά δάνεια από την Τράπεζα Αττικής, και άλλα πολλά».

Συνεχίζοντας στη σχετική ανακοίνωση, από τη ΝΔ αναφέρουν πως «την ώρα που οι πολίτες δοκιμάζονται σκληρά, η οικονομία είναι βαλτωμένη, η χώρα οδηγείται σε αδιέξοδα, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τη λασπολογία και τη συκοφαντία».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπληρώνει: «Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο. Θα μείνει μόνος του, απομονωμένος από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα έχει επειγόντως ανάγκη από ενότητα των Ελλήνων και από ριζικές αλλαγές στην οικονομία και στην κοινωνία. Αυτά είναι που εγγυάται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ελληνικό λαό» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Produced by