10
ΦΕΒ

G. Clooney: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Amal


Μπορεί ο George Clooney και η Amal να μην έχουν προχωρήσει ακόμη σε επιβεβαίωση ή διάψευση των φημών ότι περιμένουν δίδυμα, ο Matt Damon όμως αποκάλυψε σχεδόν τα πάντα για τον διάλογο που είχε με τον κολλητό του.

Αρχικά επιβεβαίωσε όλες τις φήμες γύρω από την εγκυμοσύνη και αποκάλυψε πώς του το αποκάλυψε ο μελλοντικός πατέρας.


«Δουλεύαμε μαζί το περασμένο Φθινόπωρο και με τράβηξε στην άκρη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και... παραλίγο να κλάψω. Ήμουν τόσο ευτυχισμένος για αυτόν!», είπε ο γνωστός ηθοποιός στο Entertainment Tonight του Καναδά. «Τον ρωτούσα..."Πόσο μηνών είναι;" και μου λέει "8 εβδομάδων!».

O Matt Damon που έχει τέσσερα παιδιά και γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω από τον George Clooney, συνέχισε να του λέει: «"Είσαι τρελός; Μην το πεις σε κανέναν άλλο! Μην το πεις πουθενά. Δεν ξέρεις τον κανόνα της 12ης εβδομάδας;", του είπα και όπως ήταν φυσικό δεν τον γνώριζε. Τέσσερις εβδομάδες μετά τον ρώτησα, "Όλα πάνε καλά, σωστά;" και ο Clooney μου απάντησε, "Ναι, όλα καλά!».

Εκτός από την εγκυμοσύνη όμως, ο Matt αποκάλυψε και το πόσο ευτυχισμένος είναι που ο φίλος του επιτέλους θα αποκτήσει τη δική του οικογένεια. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος για εκείνον. Η Amal είναι υπέροχη. Χτύπησε το jackpot σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια εκπληκτική γυναίκα. Θα ζήσουν υπέροχα μαζί και θα γίνουν υπέροχοι γονείς. Τα παιδιά τους είναι πολύ τυχερά!».

Produced by